Tehokasta suomen opetusta

C.C. Communication tarjoaa räätälöityjä suomen kursseja yksityisille, yrityksille ja organisaatioille. Sijainti: Kurssit voidaan järjestää osallistujien työpaikalla, kotona tai muussa sopivassa paikassa. Opettajiamme löytyy joka puolelta Suomea ja voimme tarvittaessa tarjota myös verkko-opetusta (yleensä Skypen välityksellä).

Opettajamme puhuvat tavallisesti suomea äidinkielenään ja ovat kokeneita suomen opettajia, mutta tarvittaessa voimme tarjota myös opettajan, joka osaa osallistujien äidinkieltä (venäjää, englantia, ruotsia jne). Opetusmetodinamme on antaa osallistujien käyttää suomea oppitunneilla mahdollisimman paljon opettajan ohjatessa ja korjatessa. Suosittelemme vähintään 90 minuutin viikoittaisia tapaamisia mutta voimme tarjota opetusta myös intensiivisemmällä tai rauhallisemmalla tahdilla siten kuin asiakkaan aikatauluun ja tarpeisiin sopii. Tarjoamme myös kokopäiväisiä intensiivikursseja. Opetamme niin yksittäisiä osallistujia kuin organisaatioiden pienryhmiäkin. Kurssit voivat alkaa ja päättyä asiakkaan aikatauluun ja budjettiin sopivalla tavalla.

Kurssimme ovat räätälöityjä. Osallistujien taitotasosta riippuen opetus voi seurata oppikirjaa, mutta opettaja käyttää ja suunnittelee lisämateriaaleja ja -harjoituksia osallistujien tarpeiden mukaan, oli tavoitteena sitten kansalaisuuden vaatiman kielikokeen läpäiseminen (YKI-koe), työssä tarvittavan kielen oppiminen tai vain suomalaisessa arkielämässä pärjääminen. Ennen kurssia osallistujia pyydetään kertomaan opettajalle alustavasti tarpeistaan lyhyellä puhelinhaastattelulla tai vastaamalla verkkokyselyymme. Kurssin edetessä osallistujia kannustetaan ehdottamaan opettajalle, millaisissa tilanteissa tarvittavasta kielestä olisi heille hyötyä: terveyskeskuksessa, autokorjaamolla, naapurien kanssa, ostoksilla, julkisessa liikenteessä tms. Olemme järjestäneet opetusta kaikille taitotasoille vasta-alkajista kirjoitustaitojaan kohentaviin kantasuomalaisiin.

C.C. Communication tarjoaa myös käännöksiä, niin auktorisoituja kuin tavallisiakin, suomesta lukuisiin muihin kieliin ja toisin päin (sekä tusinoittain kielipareja, joissa suomea ei ole ollenkaan).

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä: info@cc-communication.fi.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!